Friday, February 25, 2022

Aktivitātei attīstoties, līdzdalībniekam

1. Palieciet prom no Put Downs

Apstājieties un padomājiet uz minūti, kad redzat kādu, būtībā dziļi izprotiet savu līdzdalībnieku vispārējās sajukumā. Nav grūti atgriezties pie Call Girls in Sodala satriekšanas, kad esat nikns un satraukts par viņu paveikto.

Piemēram, mums vajadzētu pieņemt, ka viņi kavējas uz filmu. Tā rodas. Centieties nesākt ar: "Atkal vēlu?! Jēziņ, tu nekad neesi pēc grafika, tava stulba!" Vai arī: "Nav liels pārsteigums, ka jūsu ļaudis jūs esat vīlušies!" Vai arī "Ir prieks satikt ideālu kavēšanās piemēru!" Un bezgalīgi.

Ko jūs mēģināt sasniegt? Neapšaubāmi, nešķiet, ka jums ir vērtīga saruna. Šķiet, ka tiešām notiek konflikts.

Mums uz planētas ir pietiekami daudz konfliktu. Call-girls-in-jaipur Centieties neļaut tam iekļūt jūsu mājās. Runājiet ar cieņu. Atstājiet iedvesmu tikai mīlestībai, nevis trivialitātei.

2. Esiet gatavs kompromisam

Savienojumi ir asociācijas. Bieži neviena no iekļautajām personām to neatceras; viņi ir pārmērīgi egoistiski, viņiem pastāvīgi ir vajadzīgs tas, kas viņiem vajadzīgs, kad viņiem tas ir vajadzīgs, maz pievēršot uzmanību tam, kā jūtas viņu līdzdalībnieks.

Tā kā visiem savienojumiem ir nepieciešams kāds došanas un ņemšanas veids, lai tie būtu auglīgi, vairākiem ir jādarbojas kolektīvi. Tas ir uzticams Call-girls-in-udaipur kompromiss; atalgojumu; šādā un citā veidā starp indivīdiem. "Sveiki, kopš mēs redzējām Shaft pagājušajā nedēļā, vai mēs šonedēļ varētu redzēt A Dog's Journey?" Abas personas padosies, lai apmierinātu savu līdzdalībnieku, neatkarīgi no tā, vai viņiem ir jāatsakās.

Vēlme pārdomāt ir diezgan tālu, lai radītu prieku un labklājības sajūtas attiecībās.

3. Informējiet savu partneri par 3 lietām, kas jums patīk saistībā ar viņiem

Mēs ar savu otro pusīti gājām uz pāris gadiem pirms tam. Viena no darbībām, ko mēs uzaicinājām veikt, bija pastaigāties ap mūsu līdzdalībnieku, kamēr viņi sēdēja sēdvietā, un darīt viņiem zināmu katru no lietām, ko mēs viņus dievinām. Tā bija pārsteidzoša tikšanās. Uzmanības centrā bija jābūt tikai uz augšu, uz to, ko jūs lolojat attiecībā uz viņiem, ko jūs Call-girls-in-ajmer novērtējat, uzskatāt.

Aktivitātei attīstoties, līdzdalībniekam, kurš pasniedza katru uzslavu, tika atgādināts, kāpēc viņi jebkurā gadījumā bija kopā ar šo personu. Tas bija ārkārtīgi spēcīgs, un no aktivitātes radušās sajūtas gaidīja patiešām ilgu laiku.

Ja vēlaties uzzināt vairāk par mīlestību, lūdzu, apmeklējiet mūsu uzticamo saiti zemāk.

http://trishadehradun.in/

http://akankshagurgaon.in/

http://callgirlsinharidwar.com/

http://callgirlsinpunee.in/

https://muskangirlsdwarka.in/

http://callgirlsmanali.com/

https://escortsindwarkaa.in/

http://rishikeshgirls.in/

http://shipranoida.in/

https://callgirlsandheri.in/

https://girlsingurgaon.in/

https://girlsinindirapuram.com/

http://mumbaimodels.org/

https://callgirlgurgaon.in/

https://callgirlrishikesh.in/

https://callgirlharidwar.in/

https://callgirlujjain.in/

https://callgirlsaket.in/

https://singledate.in/

https://callgirlmussooriee.in/

https://callgirlharidwarr.in/

https://callgirlsudaipur.in/

https://callgirlsodala.in/

No comments:

Ievērojami daudzi no mums šobrīd cenšas atvēlēt 5 minūtes sev.

Kāpēc es pametu seksu? Nav acīmredzama izskaidrojuma, kāpēc cilvēki atsakās no seksa, tomēr "ievērojams skaits no mums dienas gaitā uzņ...