Saturday, February 26, 2022

Patiesa klausīšanās prasa lielu piepūli

1. Noskaņojieties

Jūs varat uzskatīt, ka noskaņojaties, tomēr ikreiz, kad runā jūsu līdzdalībnieks, koncentrējieties uz savām domām. Ko tu domā? Vai varētu teikt, ka jūs patiešām noskaņojaties? Vai varētu teikt, ka jūs izdomājat savu atbildi? Vai esat bloķējis? Patiesa klausīšanās prasa lielu piepūli, tomēr tā ir dāvana cilvēkam, kurš jūtas novērtēts.

Brīdī, kad jūs patiešām noskaņojaties, otrs jūtas cienīts, nozīmīgs, līdzīgs šim jautājumam. Turklāt, vai tā nav dāvana, kas jums jāsniedz savam līdzdalībniekam? Tas neko nemaksā; tomēr peļņa ir ārpus vērtības. Patiesa klausīšanās ir pieķeršanās iemiesojums.

Šovakar uzdodiet savam līdzdalībniekam izmeklēšanu, pēc tam tajā brīdī patiesi noskaņojieties. Centieties neatbaidīties, pieņemot, ka jūsu smadzenes īslaicīgi sagrozās, atvediet tās atpakaļ un atkal centrā. Jūsu līdzdalībnieks atklās jūsu uzmanību un būs pateicīgs.

Meklēt pēc saites: https://callgirlharidwarr.in/

2. Atmetiet vecās problēmas

Var šķist neprātīgi strīda laikā izvirzīt iepriekšējos jautājumus un zaudējumus, taču pāri to dara pastāvīgi. Tas ir normāli, ja līdzdalībnieks saka: "Atceries, kad salauzāt konteineru un teicāt, ka to aizstāsit, bet nekad to nedarīsit? Jūs esat tikpat neglīts, kā to varēja gaidīt!" Līdzdalībnieks izbrīnīti skatās. "Tomēr tas bija pirms 17 gadiem! Kāda iemesla dēļ jūs teiktu, ka šobrīd to aktualizējat? Tā kā es nejauši nokritu jūsu krūzei un to salauzu?" Var redzēt, ka tas var strauji palielināties.

Nav viena izskaidrojuma, kā pacelt pagātni. Pajautājiet sev: "Kāpēc uztraukties? Ko es cenšos sasniegt? Vai es mēģinu novērst problēmu vai saasināt to?" Vecajiem jautājumiem nav nekādas nozīmes tagadnē. Atlaidiet tos. Koncentrējieties uz pašreizējo laiku un vietu.

Galvenās rūpes ir: padariet savas attiecības pamatotākas, nevis vājiniet tās.

3. Mīlestība NOZĪMĒ, ka jums ir jāatvainojas

1970. gada filmā Mīlestības stāsts, ko veidojis Ērihs Segals, ir aina, kurā Dženija, ko atveido Ali Maks Grovs, stāsta Oliveram, kuru atveido Raiens O'Nīls: “Nevajag, mīlestība nozīmē, ka nekad nesaki, ka esi apbēdināts. " Es nevaru nepiekrist.

Personas pieļauj kļūdas. Ir lieliski atvainoties. Papildus viltus nožēlas paziņojumam, tomēr derīga, patiesa nožēlas izpausme. Samiernieciskas noskaņas var diezgan tālu labot izjukušās attiecības. Ja esat ārpus bāzes, sakiet to. Par šo nejokotu. Pārliecinieties, ka indivīds saprot, ka jūs visu nokārtojat pareizi.

Jūs neizrādīsit savu bezspēcību, ja jūs sakāt, ka esat apbēdināts. Jūs ne tikai apstiprināsit sava līdzzinātāja uzskatus, bet arī iegūsit cieņu. Bez šaubām, jūsu līdzdalībnieks piedāvās kaut ko līdzīgu: "Tas ir labi. Es saprotu, ka jūs to nenorādījāt." Veiciet izmaiņas, kad patiešām vēlaties. Jūsu līdzdalībnieks pārbaudīs jūs ar tādām gādīgām acīm, kādas vēlaties.

Meklēt pēc saites: https://callgirlharidwarr.in/call-girls-in-rishikesh/

Pēdējās domas

Mīlestība ir izcilākā lieta uz planētas. Lolotība ir pārsteidzošākā dāvana, ko varat sniegt. Visa sirds svārstās, tauriņi zarnās un ceļi, kas saspiežas, nevar aizstāt sertificējamus dievbijības demonstrācijas.

Centieties neļaut par jūsu attiecībām rūpēties, vienkārši pakarinot kopā vārdus. Tas aizņem ievērojami vairāk. Tam nepieciešama apņemšanās, darbība un lēmums. Darīts atkal un atkal.

Šeit jums ir viss, ko jūs patiešām vēlaties. Tas ir sākums, kurā jūs patiešām vēlaties sasniegt savu attiecību gala mērķi. Pieņemot, ka jūsu attiecībās ir bijušas fiziskas problēmas, izpildiet iepriekš minētos padomus septiņas dienas, mēnesi. Skatiet, kas notiek.

Es redzu otro īpašu pirmo nakti tavā nākotnē.

Ja vēlaties uzzināt vairāk par mīlestību, lūdzu, apmeklējiet mūsu uzticamo saiti zemāk.

http://trishadehradun.in/

http://akankshagurgaon.in/

http://callgirlsinharidwar.com/

http://callgirlsinpunee.in/

https://muskangirlsdwarka.in/

http://callgirlsmanali.com/

https://escortsindwarkaa.in/

http://rishikeshgirls.in/

http://shipranoida.in/

https://callgirlsandheri.in/

https://girlsingurgaon.in/

https://girlsinindirapuram.com/

http://mumbaimodels.org/

https://callgirlgurgaon.in/

https://callgirlrishikesh.in/

https://callgirlharidwar.in/

https://callgirlujjain.in/

https://callgirlsaket.in/

https://singledate.in/

https://callgirlmussooriee.in/

https://callgirlharidwarr.in/

https://callgirlsudaipur.in/

https://callgirlsodala.in/

No comments:

Ievērojami daudzi no mums šobrīd cenšas atvēlēt 5 minūtes sev.

Kāpēc es pametu seksu? Nav acīmredzama izskaidrojuma, kāpēc cilvēki atsakās no seksa, tomēr "ievērojams skaits no mums dienas gaitā uzņ...