Sunday, February 27, 2022

Ievērojami daudzi no mums šobrīd cenšas atvēlēt 5 minūtes sev.

Kāpēc es pametu seksu?

Nav acīmredzama izskaidrojuma, kāpēc cilvēki atsakās no seksa, tomēr "ievērojams skaits no mums dienas gaitā uzņemas dažādas daļas", precizē Emma Deiva, My Trauma Therapy attiecību ceļvedis. "Tas var būt ļoti novājinošs, pirms diena ir beigusies." Tas var nozīmēt, ka tad, kad tuvojas miega laiks, lai gan "šī ir jūsu iespēja būt vienkārši vislabākajai provokatīvajai formai", jūs pietrūkst enerģijas, iedvesmas (vai abu) tuvības.

Meklēt pēc saites: https://callgirlsandheri.in/

Tādējādi tiek radīts spiediens uz notiekošo, kas situāciju tikai saasina. "Liels skaits no mums tiek spiesti pēc iespējas tālāk, mēģinot visu sajaukt. Tas nozīmē, ka psihei ir iespēja un enerģija atslābināties, liekot lielai daļai no mums zaudēt sajūtu par to, kas ir mūsu identitāte. Tam ir milzīga ietekme zaudējam savu dziņu," viņa saka

Problēma: mājās nav drošības

Neatkarīgi no tā, vai tā ir istabas ieeja bez slēdzenes un līkumains jaunietis, kas ienāk bez brīdinājuma, vai pastāvīgs apmeklējuma ziņojumu vākšana, daudziem cilvēkiem ir grūtāk iegūt aizsardzību savās mājās.

"Ievērojami daudzi no mums šobrīd cenšas atvēlēt 5 minūtes sev." Emma saka, neatkarīgi no tā, vai tas ir tiešs ikdienas dzīves rezultāts vai nodarbošanās, kas ir iekļuvusi mūsu dzīvē, vienlaikus sajaucot tāldarbu un bērnus.

Izkārtojums: Telpa, gan garīga, gan fiziska, ir nepieciešamība pēc spēcīgas seksuālās pieredzes. Emma saka, ka ir ļoti svarīgi nodrošināt seksam vajadzīgo drošību. "Jums ir jāapsver veidi, kā sagatavoties un likt bērniem gulēt jaukā laikā, vai arī agri pārtraukt darba sarunas, lai jūs un jūsu līdzdalībnieks varētu pavadīt laiku vienatnē." Emma ierosina: "Plānojiet savu dienu un strādājiet kopā, lai garantētu, ka pāris stundas pavadīsiet kopā un dotu sev iespēju atpūsties un izklaidēties."

Ja vēlaties uzzināt vairāk par mīlestību, lūdzu, apmeklējiet mūsu uzticamo saiti zemāk.

http://trishadehradun.in/

http://akankshagurgaon.in/

http://callgirlsinharidwar.com/

http://callgirlsinpunee.in/

https://muskangirlsdwarka.in/

http://callgirlsmanali.com/

https://escortsindwarkaa.in/

http://rishikeshgirls.in/

http://shipranoida.in/

https://callgirlsandheri.in/

https://girlsingurgaon.in/

https://girlsinindirapuram.com/

http://mumbaimodels.org/

https://callgirlgurgaon.in/

https://callgirlrishikesh.in/

https://callgirlharidwar.in/

https://callgirlujjain.in/

https://callgirlsaket.in/

https://singledate.in/

https://callgirlmussooriee.in/

https://callgirlharidwarr.in/

https://callgirlsudaipur.in/

https://callgirlsodala.in/

No comments:

Ievērojami daudzi no mums šobrīd cenšas atvēlēt 5 minūtes sev.

Kāpēc es pametu seksu? Nav acīmredzama izskaidrojuma, kāpēc cilvēki atsakās no seksa, tomēr "ievērojams skaits no mums dienas gaitā uzņ...